Delta

Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi- ja Mazda-autoja paikkakuntakohtaisesti lähes 30 toimipisteessään. Lisäksi Delta tarjoaa huoltopalveluja Fiat-, Alfa Romeo, Lancia- ja Lada-autoille sekä useilla paikkakunnilla myös Chevrolet-, Opel- ja Saab-autoille.

Deltan toimipisteiden lisäksi Kialla ja Mitsubishillä on myynti- ja huoltopalveluita tarjoavia itsenäisiä jälleenmyyjiä. Yhteensä noin 450 autoalan osaajaa työllistävä

Delta Auto on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä.

Asiakaspalvelun haasteet

Deltan huollon ajanvarauksen ja varaosamyynnin lähtötilanteen ongelmana oli se, että suureen osaan asiakaspuheluista ei pystytty ruuhka-aikana vastaamaan.  Ongelma tiedostettiin, mutta konkreettiset välineet ruuhkahuippujen mittaamiseen ja resurssien tasaamiseen puuttuivat.

Ratkaisu

Delta valitsi käyttöönsä Nordic Telecomin tuottaman CMS -palvelun, jolla asiakaspalvelun haasteet saatiin ratkaistua. Raportointi antaa tarkat tiedot puheluista, joihin ei pystytä välittömästi vastaamaan ja keskitetty statistiikka näyttää reaaliaikaisen tiedon toimipisteiden palvelutasosta. Palveluiden käyttöönotto ei vaatinut olemassa olevien operaattoripalveluiden vaihtamista.

“Asiakaspalvelumme tehostui merkittävästi  Takaisinsoitto -palvelun avulla. Pystymme nyt palvelemaan jokaisen asiakkaamme ja asiakastyytyväisyytemme on parantunut entisestään“
Ville Palmu
Asiakaspalvelupäällikkö
Delta Auto