NTC:n ja Picten yhteistyö käynnistyi yli odotusten

Asiakaspalveluratkaisuja tarjoava Picte Oy otti portfolioonsa NTC-palvelut helmikuussa.  Picte alkoi kontaktoida yrityksiä niin menestyksekkäästi, että yritys palkkasi kahden kuukauden jälkeen eli huhtikuussa uuden myyjän tiimiinsä. Tämä uusi tiimiläinen on nyt saanut tehtäväkseen keskittyä ainoastaan NTC-palvelun jälleenmyyntiin. NTC:n toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen tuskin malttaa peittää tyytyväisyyttään. ”Tuotteemme on todettu Picte Oy:n asiakkaiden taholta nyt hyvin toimivaksi. Palaute on ollut yksinomaan positiivista.” NTC-monikanavapalvelu… Read more »

NTC-palvelut osaksi Oscar Softwaren ERP-palvelua

Tyytyväinen asiakas halusi NTC:n palvelun osaksi omaa tuotettaan Vuoden asiakkuuden jälkeen Oscar Software Oy on ollut niin tyytyväinen Nordic TeleCom Oy:n palveluun, että se on päättänyt ottaa NTC:n palvelut jälleenmyytäväksi. Sen lisäksi, että Oscar Software jälleenmyy NTC:n palvelua, se integroi NTC:n palvelut osaksi omaa toiminnanohjausjärjestelmäänsä. Nordic Telecomilla ollaan uudesta kumppanuudesta enemmän kuin tyytyväisiä. ”Oscar Softwarella… Read more »

Digitaalista osaamisen lisää yrityksemme hallitukseen

Proviisori Simo Vidgren on kutsuttu yhtiömme hallituksen jäseneksi 17.10.2018 lähtien. Tällä hetkellä Simo toimii toimitusjohtajana ApoDigi ja Apotrade Consulting Oy:ssä ja hänellä on laaja kokemus useammalta kansainväliseltä toimialalta. Simo omaa kolmen (3) kansainvälistyvän hallituksen jäsenyydet. Hän on johtava proviisori Pohjois-Suomen suurimmassa apteekissa ja hänellä on taustaa myös huippu-urheilusta (jääkiekko). Simo tuo hallitukseemme digimaailman osaamista ja… Read more »

NTC palvelu laajenee Saksan markkinoille

Nordic Telecom Oy (NTC) on allekirjoittanut jakelutiesopimuksen Metromind GmbH:n (www.metromind.tech) kanssa Saksan markkina-avauksesta. Metromind on erikoistunut IT-ratkaisuihin ja asiantuntijapalveluihin. Sopimus käsittää yksinoikeuden palvelun myynnissä Saksan markkinalla ja jatkossa mahdollisuuden laajentua myös muille saksankielisille alueille. Saksa on 82,5 miljoonalla asukkaallaan Keski-Euroopan runsasväkisin valtio ja yksi maailman johtavista talousalueista. Sekä Saksan väestö että kansantalous ovat EU:n jäsenmaista suurimmat. Sen… Read more »

NTC toimii nyt myös rinnakkaisissa kanavissa

Yrityksillä ja yhteisöillä on nyt entistä suurempi tarve seurata yhtäaikaisesti useampaa eri kontaktointikanavaa, koska kilpailutilanne muuttaa asiakaspalvelun merkitystä. Asiakaspalvelun on tärkeää reagoida ketterästi asiakkaiden palvelupyyntöihin, viestit saattavat jäädä irrallisiksi tai täysin hoitamatta. Tarve hoitaa palvelua monessa yhdenaikaisessa kanavassa (puhelut, sähköpostit ja web -lomakkeet) on yleistymässä. NTC on kehittänyt ratkaisun palvelemaan useammasta kanavasta tulevien viestien vastaanottoa,… Read more »

Uusi innovaatio parempaan asiakaskokemukseen

Asiakaspalvelun kehittäminen teknologian avulla on nykypäivää. Useimmat asiakkaat tarvitsevat konsultoivaa asiantuntijapalvelua, toisinaan 24/7. Yleisimmin käytetyt, reaaliaikaiset viestintäkanavat, puhelut ja chatti saattavat tilapäisesti jo ruuhkautua – jonottamisen vaihtoehdoksi on kehitetty ratkaisu. Nordic TeleCom (NTC) ja Smilee ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jossa chatti-ylivuoto ohjataan osaksi NTC -palvelua. Kyseessä on suomalainen palveluinnovaatio, jossa vastaamattoman puhelun tai chatin ylivuotoyhdistelmä toteutetaan… Read more »

Apotrade Consulting Oy mukaan NTC:n toimintaan merkittävällä panoksella.

Apotrade Consulting Oy:n on osallistunut merkittävällä panoksella yhtiömme rahoituskierrokseen.  Toimitusjohtaja, proviisori Simo Vidgren kertoo seuranneensa yhtiömme toimintaa jo pidemmän ajan ja näkee nyt kehityksen siirtyvän uudelle tasolle. Apotrade uskoo NTC:n palvelukonseptiin ja näkee potentiaalia sekä Suomessa että ulkomailla. ”Nyt oli aika tehdä panostuksia, koska kasvu näyttää kehittyvän hyvään suuntaan. Jos asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen on toiminnan… Read more »

FirstStop-ostopäivät, Aulanko

Nordic Telecom oli mukana First Stop- ketjun järjestämillä ostopäivillä Hämeenlinnan Aulangolla 12.1.2018. Tapahtuman järjesti Suomen First Stop ketjuorganisaatio ja mukana oli suurin osa ketjun jäsenyrityksistä ympäri Suomen. Ostopäivillä esiintyivät ketjun yhteistyökumppanit Suomessa. Nordic Telecom aloitti yhteistyön First Stop ketjun kanssa kesäkuussa 2017. Nordic Telecom kehittää ja tuottaa asiakkailleen räätälöitävää puheluiden hallintapalvelua, joka auttaa poimimaan vastaamattomat puhelut.… Read more »

Nordic Telecom Oy:n puhelunhallintapalvelu osaksi DäckData toiminnanohjausjärjestelmää

Nordic TeleCom Oy (NTC) ja Compilator Ab ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jossa NTC:n takaisinsoittopalvelu integroidaan osaksi rengasalan DäckData toiminnanohjausjärjestelmää. Järjestelmäintegraatio otetaan käyttöön tammikuussa 2018. ”Yhteistyömme avulla rengasalalla toimivat yritykset pystyvät palvelemaan paremmin soittavia asiakkaita, koska nyt myös puhelutiedot löytyvät DäckDatan käyttöliittymästä” kertoo Compilator Ab:n toimitusjohtaja Anders Paulcén. ”Ratkaisun myötä vastaamatta jääneet puhelut tunnistetaan, palvelua pystytään kehittämään… Read more »

NTC mukana ATOY:n valtakunnallisilla ketjupäivillä

Osallistuimme Autofit- ja Osaset -ketjujen valtakunnallisiin ketjupäiviin Tallink Silja Europalla 4.11.2017. Tapahtumaan osallistui runsaasti yrittäjiä ja uusia yhteistyökumppaneita. Seminaariosuudessa käytiin läpi alan näkymiä sekä muita strategisia kysymyksiä. Tämän lisäksi ketjupäivillä palkittiin vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä ja heidän työntekijöitään. Palkinnot luovutti ATOY -konsernin toimitusjohtaja Jussi Huhtanen. Nordic Telecomille on jatkossakin tärkeää olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa.