Vastaa aina asiakkaan yhteydenottoon

NTC tarjoaa ratkaisuja asiakkaiden yhteydenottojen hallintaan. Palveluidemme avulla pidät langat käsissä ja asiakkaat tyytyväisinä kiireenkin keskellä. Vaivaton käyttöönotto ja tyytyväisyystakuu!

Fiksu vaihdepalvelu

Fiksu vaihdepalvelu ohjaa asiakkaiden puheluita, automatisoi asiakaspalvelua sekä mittaa kattavasti tuloksia. Voit ohjata puheluita helposti oikeille henkilöille, tehdä palvelumuutoksia itse ja muokata omaa rinkistrategiaasi. Mobiilisovellus toimii missä vain ja kulkee aina työntekijöidesi mukana.

Smart Channels

Smart Channels kokoaa kaikki yhteydenotot yhteen näkymään. Näet kerralla saapuneet puhelut, sähköpostit, lomakkeet kuin chat-viestitkin. Kaikki asiakaspalvelijat näkevät yhteydenottojen tilanteen ja sen, kuka on hoitanut palvelupyynnön. Homma pysyy hallinnassa ja työ tehostuu.

Asiakastarinat

Palvelujamme käyttää jo yli 100 yritystä Suomessa. Lue kuinka autoimme heitä parantamaan asiakaskokemusta ja hallinnoimaan yhteydenottojen ruuhkaa.

Hallitse asiakkaidesi yhteydenottoja tehokkaasti

Nordic TeleComin palvelut antavat henkilöstölle helpot työkalut palvella asiakasta joustavasti. Samalla johto saa kattavat raportit toimenpiteistä, kaupallisuudesta sekä työntekijöiden tehokkuudesta.

Kuinka paljon hidastelu maksaa yrityksellesi?

Kuinka paljon menetät potentiaalista liikevaihtoa, kun et ehdi vastata asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti? Voit laskea mahdollisen lisämyynnin määrän riskilaskurillamme. Tutustu laskuriin ja kokeile paljon yrityksesi voisi saada lisämyyntiä palveluidemme avulla.

Helpota yrityksesi arkea suosittujen palveluidemme avulla!

Suositut palveluratkaisumme Smart Channels ja Fiksu vaihdepalvelu tekevät yrityksen päivittäisestä asiakaskontaktien hallinnoista helppoa ja joustavaa! Palveluidemme avulla sinulle vapautuu aikaa ydintekemiseen samalla kun asiakkaat tulee palvelluiksi. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Ajankohtaista

Scroll to Top