Mahdollista parempi asiakaskokemus

Helppokäyttöistä palvelu, joka auttaa hoitamaan yrityksen yhteydenotot helposti ja joustavasti

Tuntuuko yrityksesi yhteydenottojen hallinta joskus haastavalta?

Ei hätää - meillä on ratkaisu! Tarjoamme helppokäyttöisen palvelun, joka auttaa sinua hoitamaan yrityksen yhteydenotot helposti ja joustavasti. Ei enää hukattuja tai unohtuneita viestejä - kaikki tärkeät yhteydenotot tulevat käsiteltyä nopeasti ja tehokkaasti. Säästät aikaa ja rahaa samalla kun parannat asiakastyytyväisyyttäsi. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja aloita yhteydenottojen hallinta uudella tavalla jo tänään!

Auta meitä kasvattamaan liiketoimintaasi -
aloita jo tänään!

Haluatko hoitaa yritykseesi tulevat yhteydenotot nopeasti ja helposti? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme käyttäjäystävällistä palvelua, joka auttaa sinua hoitamaan vastaamatta jääneet puhelut, sähköpostit, verkkolomakkeet ja chat-yhteydenotot tehokkaasti ja joustavasti. Huolehdimme asiakkaistasi myös ruuhka-aikoina ja aukioloaikojen ulkopuolella. Näin pelastat potentiaaliset asiakkaat ja parannat asiakastyytyväisyyttä. Palvelumme mahdollistaa myös lisämyynnin ja tuo merkittäviä säästöjä työntekijöidesi aikatauluihin.

Paljon hidastelu maksaa yrityksellesi?

Kuinka paljon menetät potentiaalista liikevaihtoa, kun et ehdi vastata asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti? Voit laskea mahdollisen lisämyynnin määrän riskilaskurillamme. Tutustu laskuriin ja kokeile paljon yrityksesi voisi saada lisämyyntiä palvelumme avulla.

Tehostamme asiakaspalveluasi - Tutustu ratkaisuihimme!

Palvelu rekisteröi asiakkaiden vielä käsittelemättömät yhteydenotot ja antaa henkilöstölle helpot työkalut palvella asiakasta joustavasti. Asiakas saa laatimasi palvelulupauksen ja odottaa yhteydenottoasi.

Johto saa kattavat raportit toimenpiteistä, kaupallisuudesta sekä työntekijöiden tehokkuudesta.

Palvelu ei vaadi investointeja tai laitteistohankintoja ja se toimii kaikissa nykyaikaisissa IT/puhelinjärjestelmissä. Se on laitteistoriippumaton eli toimii mobiili- ja tablettilaitteilla sekä pöytätietokoneilla.

Ratkaisumme

Asiakaspalvelumme ruuhkautuu helposti asiakkaiden tavoitellessa meitä usean eri kanavan kautta. Tähän löysimme ratkaisun NTC:n monikanavapalvelusta. Yhdessä selainkäyttöliittymässä on helposti ja nopeasti hallittavissa Web-lomakkeet ja sähköpostit, joihin vastaus onnistuu sujuvasti viestiketju-mallisesti. NTC Smart Callback -palvelu takaa, että jokaiseen ohivuotavaan puheluun voidaan soittaa takaisin ja lähettää sms-viesti tarvittaessa. ST-Huolto / First Stop Linnainmaa

Ajankohtaista

Muista päivittää pääsiäisen aukioloajat

Hyvä asiakkaamme, Kevään saapuessa pääsiäinen lähestyy nopeasti. On tärkeää varmistaa, että asiakkaasi saavat tiedon liiketoimintasi pääsiäisen aikataulumuutoksista. Autamme sinua päivittämään ääni- ja tekstiviestipalvelusi pääsiäisen ajaksi.

Lue lisää »

Rauhallista Joulun aikaa

Järjestelmämme hoitaa ketterän puhelujen hallinnan myös loma-aikoina. Tämän ansiosta käyttäjämme saavat rentoutua perheiden ja ystävien parissa. Toivotammekin kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mukavaa joulua.

Lue lisää »

Oikea viesti – oikeaan aikaan

Vaikka kevät keikkuen tulevi, on Pääsiäinen aivan nurkan takana, Vappu tuossa tuokiossa ja toukokuun juhlapäivät lähestymässä. Osa kesälomajärjestelyistä starttaa jo toukokuussa, joten kesälomien muuttuvat tarpeet

Lue lisää »

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

Olemme ylpeitä asiakkaidemme menestyksestä ja haluamme jakaa heidän tarinansa. Tutustu referensseihimme ja lue, kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa palvelumme avulla.

Pyrimme esittelemään mahdollisimman monipuolisesti eri toimialojen referenssejä, jotta voimme osoittaa palvelumme skaalautuvuuden ja monipuolisuuden. Autamme sinua tuottamaan parempaa asiakaskokemusta.

Haluatko tietää, kuinka voit saada merkittäviä etuja liiketoiminnallesi? Meillä on ratkaisu sinulle!

Katja muokkasi tähän alle

KIITOS VIESTISTÄNNE!

Olemme sinuun yhteydessä pikaisesti!

Massaviestipalvelu

Viestipalvelulla lähetät kohdistettuja ja personoituja tekstiviestejä asiakkaillesi. Voit vahvistaa sovitun tapaamisen, laittaa viestiä tulevasta kampanjasta tai informoida poikkeustilanteesta. Tekstiviestillä tavoitat asiakkaasi nopeasti ja henkilökohtaisesti.

Hallitse asiakkaidesi yhteydenottoja tehokkaasti

Palvelu rekisteröi asiakkaiden vielä käsittelemättömät yhteydenotot ja antaa henkilöstölle helpot työkalut palvella asiakasta joustavasti. Samalla johto saa kattavat raportit toimenpiteistä, kaupallisuudesta sekä työntekijöiden tehokkuudesta.