Nordic Telecom panostaa kasvuun – Pääomasijoitus ja uusi hallitus

Asiakaspalvelukokemuksen parantamiseen keskittyvä Nordic Telecom Oy on saanut merkittävän kasvurahoituksen. Uusi pääomasijoitus vahvistaa espoolaisen SaaS-ohjelmistoyrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehitystä kansainvälisesti. 

Nordic Telecomin palvelutarjontaan kuuluu ratkaisuja yritysten asiakaspalvelun ja asiakasyhteydenottojen hallintaan sekä asiakasviestintään. Näitä moderneja palveluita mobiilisovelluksineen käytetään jo useissa suuria yhteydenottomääriä käsittelevissä yrityksissä Suomessa ja kansainvälisesti. Uusia innovaatiota kehitetään parhaillaan ja näiden saamisessa maailmalle tulee hallituksen vankka johtajakokemus ja kasvurahoitus olemaan avainasemassa. 

Supercell-taustainen sijoittaja Petri Styrman sijoitti Nordic Telecomiin rahoituskierroksella ja liittyi samalla yrityksen hallitukseen. Petri on yksi Supercellin perustajista ja toimi Supercellissä Lead Artistina. 

Uutena hallituksen jäsenenä aloitti myös Antti Sulkakoski. Antti on yrittäjä, joka työskentelee sijoittajien ja investointeja etsivien yritysten kanssa. Aiemmin hän on toiminut sijoitusjohtajana ja varatoimitusjohtajana Merrill Lynchillä, Nordealla ja Privanet Securitiesilla.

Hallituksessa jatkaa puheenjohtajana Ralf Wahlsten, joka toimii pääomasijoittaja OpeanOceanin partnerina. Ennen OpenOceanin perustamista hän oli aktiivinen enkelisijoittaja sekä MySQL:n keskeinen neuvonantaja aina exitiin Sun Microsystemsille asti.

Muina hallituksen jäseninä jatkavat Christian Stredicke ja Simo Vidgren, jotka ovat myös sijoittajia Nordic Telecomissa. Christian vei varhaisen VoIP-innovaattorin SNOMin Berliinissä tapahtuneesta perustamisesta maailmanlaajuiseen jakeluun ja menestyksekkääseen exitiin Vtechille. Nykyään hän on VoIP-pilviohjelmistoyritys Vodian perustaja ja toimitusjohtaja Bostonissa. Simo Vidgren on Apotrade Consultingin toimitusjohtaja ja ApoDigin perustaja.

Nordic Telecomin palvelun avulla varmistetaan, että asiakkaan yhteydenottoon vastataan aina. Helppokäyttöisellä palvelullamme puhelut, sähköpostit, verkkolomakkeet tulevat viimeisteltyä, niin ruuhkatilanteissa kuin aukioloaikojen ulkopuolella. Meillä on asiakkaita Suomessa ja Espanjassa. Lanseeraamme pian uusia palveluinnovaatioita, jota muokkaavat yritysten ja niiden asiakkaiden älypuhelimilla tapahtuvaa kommunikaatiota. Nyt on aika painaa lisää kaasua”, toteaa Nordic Telecomin toimitusjohtaja Rauno Toivonen.

Nordic Telecomin asiakkaita ovat muun muassa Veho, Repsol, Stadium, Bridgestone, Versowood ja Oulun Eläinklinikka.

Nordic Telecom Oy on perustettu vuonna 2009.  

Lisätietoja:
Rauno Toivonen
Toimitusjohtaja, Nordic Telecom Oy
p. 0500 47 89 89
rauno.toivonen@nordictelecom.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top