Nordic Telecomilta ratkaisut yrityksille asiakaskontaktien hallintaan

Sujuvaa asiakaspalvelua kaikissa kanavissa

Paranna myyntimahdollisuuksia

Oikea-aikaisella, asiantuntevalla palvelulla ja asiakkaiden tyytyväisyydellä on merkitystä yrityksen taloudelliseen menestykseen. Palvelumme on mahdollista integroida muihin järjestelmiin.

Karsi kuluja

Uusien työntekijöiden palkkaaminen on aina resursseja vaativa prosessi. Palkkaamisen sijasta voit automatisoida ja parantaa jo olevaa palvelukykyäsi 24/7 – maksat ainoastaan niistä ominaisuuksista, joita todellisuudessa käytät.

Ohjelmistovapaa

Emme vaadi pitkäkestoisia tai määräaikaisia sopimuksia, eikä käyttäjien tarvitse sijoittaa uusiin laitteistoihin tai erillisiin ohjelmistoihin. Palvelumme ovat pilvipohjaisia, joten käytössäsi on aina viimeisin versio, joka ei ole riippuvainen ulkopuolisista teknologioista.

Optimoi ja kehitä

Palveluidemme avulla voit helposti tasata työkuormaa tai vaikkapa kehittää motivoivan palkitsemisjärjestelmän. Palveluissamme on mahdollisuus jopa reaaliaikaiseen seurantaan, jonka avulla voidaan mitata ja kehittää toimintaa.

Palvelumme

Fiksu vaihdepalvelu

Ohjaa asiakkaiden puheluita mistä vain mobiilisovelluksen avulla.

Smart Channels

Jonotus on historiaa ja asiakaskokemus uudella tasolla.

Massaviestipalvelu

Nordic TeleComin massaviesti tavoittaa nopeasti ja henkilökohtaisesti.
Kohdistettuja ja personoituja tekstiviestejä helposti ja tehokkaasti.

Annamme palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun

Palvelumme kehittyvät asiakkaitamme kuunnellen. Mittaamme hyötyjä ja loppukäyttäjien tyytyväisyyttä. Palveluitamme käyttävät jo lukuisat, eri kokoiset yritykset.

Scroll to Top