NTC Massaviestipalvelu

Tekstiviesti on tehokas viestikanava

Yrityksillä saattaa olla tarve viestiä asiakkailleen tai muille kohderyhmilleen nopeasti – viestintätarve voi olla suunniteltu tai joskus myös tulla yllätyksenä. Tekstiviestillä vastaanottaja tai ryhmä tavoitettavia viestitettäviä löytyy nopeasti ja henkilökohtaisesti.

Joskus voi olla tarve lähettää kohdennettuja ja personoituja tekstiviestejä.

Tekstiviesti tavoittaa nopeasti

Tekstiviestillä vastaanottaja tai ryhmä tavoitettavia viestitettäviä löytyy nopeasti ja henkilökohtaisesti. Onnistut palvelemaan heitä tarkoin kohdennetulla tavalla ja saat viestisi perille nopeasti. 

NTC:n massaviesti tavoittaa kohdetryhmän nopeasti.
NTC massaviestillä hoidat ajanvarauksien vahvistamisen

Viestillä vahvistat ja muistutat

Tekstiviestillä tavoitat esimerkiksi ajanvarausten vahvistamisessa ja peruutuksissa. Lisäksi asiakas kokee saavansa hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Tekstiviesti toimii myös erinomaisena välineenä tiedottamiseen ja kampanjointiin.

Näin NTC Massaviestipalvelu toimii

Palvelun käyttö on helppoa ja onnistuu (millä laitteilla) ja jotain teknista speksiä tähän?

Osoitteiston talletus

Osoitteisto tallennetaan valmiiseen excel-pohjaan palvelussa olevien ohjeiden mukaisesti. Lähettäjä voi valita joko kaikki tai yksittäisen listalla olevan kontaktin. Näin palvelua voi käyttää joustavasti oman lähetystarpeen mukaisesti.

Viestihistoria tallessa

Palvelu säilyttää viestihistorian ja tiedot siitä, kenelle viesti on lähtenyt ja milloin. Historiassa olevan viestin voi myös avata ja lähettää uudelleen, jolloin säästyy aikaa ja vaivaa.

Optimoitua viestintää

Tekstinsyöttökenttä laskee viestin merkit automaattisesti ja laskuri ilmaisee lähtevien viestien määrän. Lähettäjä pystyy optimoimaan tulos/panos suhteen – tällöin viestintä on kustannustehokasta. 

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top