NTC Fiksu vaihdepalvelu

Puhelinvaihteen avulla helpompaa yrittäjän arkea

Fiksu puhelinvaihde helpottaa arkeasi monella tapaa. Ohjaa asiakkaiden puheluita, automatisoi asiakaspalvelua sekä mittaa kattavasti tuloksia. Palvelu on helppokäyttöinen ja kustannustehokas.

Jo 500 000 yritysliittymää palvelun piirissä

Fiksu vaihdepalvelulla ohjaat puhelut oikeille henkilöille vaivattomasti, eikä asiakkaasi turhaudu odotellessa. Palvelulla säästät työntekijöidesi aikaa ja asiakkaidesi hermoja.

Paranna asiakaspalvelua

Asiakkaiden puhelut on nopeaa ohjata oikealle henkilölle vuorovaikutteisella äänivalikolla (IVR) sekä hallintapaneelin drag and drop -puhelunsiirrolla. Hallintapaneelista näet helposti kuka kollegoista on vapaana. Yksikään puhelu ei jää hoitamatta ja asiakkaalle jää hyvä kuva yrityksestäsi.

Lisää myyntiä

Liidit eivät mene ohitse, vaikka myyjillä olisi kiire. Saapuvat puhelut kiertävät soittoringissä, kunnes joku vastaa yhteydenottoon. Asiakkaan tiedot yhdistyvät helposti omaan CRM:ään ja puhelut voi halutessa nauhoittaa. Näin näet myöhemmin, mitä asiakkaan kanssa tuli kiireessä sovittua.

Mikä erottaa Fiksun vaihdepalvelun muista?

Vapaa operaattorista

Et ole kiinni operaattorissa. Voit vaihtaa huoletta puhelinoperaattoriasi eikä se vaikuta palvelun toimintaan.

Mobiilivaihde

Puhelinvaihdetta voi käyttää selaimen lisäksi mobiilisovelluksella ja tabletilla. Palvelu toimii missä vain ja kulkee aina työntekijöidesi mukana.

Raportointi

Raportointi- ja analyysityökalulla yrityksen johto saa kokonaiskuvan asiakaspalvelun tasosta. Voit seurata esim. jonotusaikoja ja puheluiden pituuksia.

Yhdistä CRM:n kanssa

Voit yhdistää palvelun suosittuihin CRM:iin, kuten HubSpotiin, Zohoon ja Salesforceen.

Helppo hallita itse

Hallitse itse palvelumuutoksia poikkeusaukioloaikoina ääni- ja sms-tiedotteilla. Aikaohjaukset voi tehdä ennakkoon silloin, kun sinulle sopii.

Fiksu vaihdepalvelun ominaisuudet

Fiksun vaihdepalvelun hallintapaneeli on helppokäyttöinen. Palvelu toimii kaikilla laitteilla: mobiilissa, pöytäkoneella, tabletilla! Fiksu vaihdepalvelu on selainpohjainen ohjelmisto, joten saat sen nopeasti käyttöösi sopimuksen solmittuasi.

CASE

Näin Stadium tehosti toimintaansa

Stadium säästi kustannuksissa ja paransi asiakaspalvelua Fiksulla vaihdepalvelulla. Nyt kulut ovat kurissa, ja asiakas pääsee helposti keskustelemaan haluamansa henkilön kanssa.

Stadiumilla oli aikaisemmin käytössä useita päällekkäisiä teleratkaisuja. Puheluiden hinnat olivat kalliita myymälöiden välillä ja lisäksi uusien myymälöiden teleratkaisujen asennustyöt toivat yllättäviä kuluja. Kaiken kaikkiaan teleliikennekustannukset olivat mittavat käyttömäärään nähden.

NTC:n palvelulla Stadiumin kaikki toimipisteet liitettiin yhdeksi kokonaisuudeksi. Muutoksen jälkeen puheluiden hallinnointi helpottui ja kustannukset pienenivät huomattavasti. Reitityksen ansiosta asiakkaat yhdistetään nopeasti joko myyjän tai asiantuntijan juttusille. 

“Nordic TeleComin ratkaisun avulla pääsimme eroon päällekkäisistä kustannuksista sekä pystymme tarkkaan budjetoimaan uusien myymälöiden liittämisen järjestelmään. Ratkaisu mahdollistaa myös haluamamme toiminnallisuudet, jotka tehostavat työaikaamme.“

Kokeile palvelua ilmaiseksi 1kk ajan

Olemme vakuuttuneita siitä, että palvelumme helpottaa ja parantaa myös sinun yrityksesi arkea. Tarjoamme ilmaisen 1 kuukauden kokeilun. Ota yhteyttä jo tänään! 

Scroll to Top