Eläinklinikka Huiskunhäntä on Nordic Telecomin asiakas

Eläinklinikka Huiskuhäntä

Eläinklinikka Huiskuhäntä on vuonna 2016 kahden eläinlääkärin perustama eläinklinikka. Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä kuusi eläinlääkäriä sekä kuusi pieneläinhoitajaa. Tarjoamme kattavat peruspalvelut lemmikkieläimille.

Välillä klinikkamme arkea ilahduttavat eksoottisemmat seuraeläimet kuten minipossut, hanhet sekä fretit. Mottona onkin, että kaikki eläimet hoidetaan, jotka mahtuvat ovesta sisään. Erityisiä osaamisalueitamme ovat pieneläinten hammashoidot sekä pehmytosakirurgia. Klinikallamme on käytössä kattava tutkimusvälineistö.

Käytössämme on NTC:n takaisinsoittopalvelu. Välillä työntekijöiden kädet ovat niin sanotusti kiinni lemmikissä ja puhelin saattaa ajoittain ruuhkautua. Takaisinsoittopalvelu on ollut iso apu hektisen arjen keskellä. Asiakkaalle luvataan soittaa takaisin heti kun se on mahdollista. Palvelun avulla vältetään asiakkaiden toistuva soittelu sekä mahdollistetaan takaisinsoitto, joka muutoin useiden kännyköiden klinikalla olisi lähes
mahdotonta toteuttaa.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä takaisinsoittoon, jopa niissäkin tapauksissa, kun asia olisi mennyt niin sanotusti ohitse. Palautetta on tullut asiakkailta mm. siitä, että meidät tavoittaa hyvin ja helposti. Mitä ripeämmin takaisinsoitto saadaan toteutettua, sitä todennäköisemmin soittajasta saadaan uusi asiakas. Takaisinsoittopalvelu on helppokäyttöinen ja henkilökuntamme on ollut siihen tyytyväinen.

Johanna Laine
Toimitusjohtaja, Eläinklinikka Huiskuhäntä Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top