Eläinlääkäriasema Kamu

Eläinlääkäriasema Kamu

Eläinlääkäriasema Kamu on laajaa osaamista vaativien pieneläinsairauksien hoitoon erikoistunut klinikka Oulun keskustassa. Kamussa hoidetaan pitkäaikaisella kokemuksella lemmikin perusterveydenhuollon lisäksi lemmikkien silmäsairaudet, sisätaudit, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, hammashoidot, ultraäänitutkimukset, tähystystutkimukset ja röntgenkuvaukset.

Eläinlääkäriasema Kamu on yksityinen, suomalainen, työntekijöidensä omistuksessa oleva klinikka joka avasi ovensa helmikuussa 2018. Klinikalla työskentelee 9 koirien ja kissojen sairauksiin perehtynyttä eläinlääkäriä ja 11 klinikkaeläinhoitajaa.

Eläinlääkäriasema Kamuun saapuvat puhelut ruuhkautuvat eri viikonpäivistä riippuen eri kellonaikoihin. Kamussa on käytössä NTC:n Smart Callback -takaisinsoittopalvelu, jolla olemme voineet parantaa asiakaspalveluamme ja vähentää näin puhelinruuhkaa, koska asiakas tietää että soitamme takaisin pikimmiten eikä hänen tarvitse tavoitella meitä useampaan otteeseen. Ylivuotopuheluiden seuraaminen visuaalisesti on selkeää ja takaisinsoitto on mahdollista tarvittaessa useamman henkilön voimin, etätyönäkin. Niin me, kuin asiakkaamme ovat olleet palveluun erittäin tyytyväisiä.

Johanna Salovaara
Toimitusjohtaja, Eläinlääkäriasema Kamu Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top