Eläinlääkärikeskus Valpas

Eläinlääkärikeskus Valpas on kolmen eläinlääkärin keväällä 2018 perustama pieneläinklinikka, jossa työskentelee yrittäjien lisäksi neljäs eläinlääkäri ja kuusi klinikkaeläinhoitajaa. Meri-Lapin alueelta puuttui hyvinvarusteltu, laajempaa palvelua tarjoava pieneläinklinikka, joten vastasimme huutoon. Teemme koirien ja kissojen sekä pienempien lemmikkieläinten terveydenhuoltoa ja autamme äkillisen sairastumisen sattuessa. Erityisiä osaamisalojamme ovat hammashoidot, sisätaudit, pehmytosakirurgia ja käytösongelmat.

Puhelintyötä on klinikallamme paljon; puhelimen kautta asiakkaat saavat ajanvarausten lisäksi monenlaista neuvontaa ja lisätietoa. Sekä puhelinliikenteen ruuhkaisuus, että potilastyön kiireisyys on hankalasti ennakoitavissa; puheluiden määrä vaihtelee suuresti päivien välillä ja päivien sisälläkin, ja potilastyössä esim. akuutin potilaan saapuminen keskelle päivää voi sekoittaa aikataulut yhtäkkiä.

Käytössämme on NTC:n Smart Callback -takaisinsoittopalvelu, joka on selkeyttänyt ja tehostanut puhelinpalveluamme selvästi. Asiakkaiden ei tarvitse soitella linjan ruuhkautuessa uudestaan ja uudestaan, vaan voivat jättää soittopyynnön. Puhelinruuhkaa on myös tehokkaampi purkaa, kun työtä voi tehdä useampi henkilö yhtä aikaa aina sopivan hetken tullessa. Palvelu on ollut helppo ottaa käyttöön ja asiakaspalvelu ystävällistä ja helposti saatavilla. Sekä henkilökuntamme että asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluun.

Hanna Välitalo
eläinlääkäri, yrittäjä
Eläinlääkärikeskus Valpas

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top