HP Autohuolto Oy

HP Autohuolto Oy on Rovaniemellä toimiva Motonet korjaamo -ketjuun kuuluva nykyaikainen täydenpalvelun monimerkkikorjaamo. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja.

Otimme NTC Mobile sovelluksen käyttöön heti yrityksen alkuaikana. Meille tärkeänä valintakriteerinä takaisinsoittojärjestelmässä oli, että näemme puhelimen kautta nopeasti ylivuotopuheluiden seurannan ja takaisin soittaminen ei vaadi tietokoneen ääressä istumista. Tärkeää on myös se, että asiakas tietää, että hänen soittonsa on rekisteröity, eikä hänen tarvitse soittaa uudestaan. Tästä olemmekin saaneet hyvää palautetta asiakkailta, että soitamme heille takaisin.

Palvelun käyttö on alusta asti ollut erittäin helppoa ja yksinkertaista. Käyttöönottoon saimme selkeät kuvalliset ohjeet. Yhteyshenkilömme NTC:ltä on ollut säännöllisesti yhteydessä, ja olemme käytön edetessä voineet muokata palvelua vielä enemmän tarpeitamme vastaavaksi.

Petteri Portti
HP Autohuolto Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top