KymiTerveys

KymiTerveys on paikallinen lääkärikeskus Kouvolan Kuusankoskella. Meillä KymiTerveydellä pääsee nopeasti lääkäriin, laboratorioon sekä hoitajan ja fysioterapeutin vastaanotolle. Teemme myös räätälöityjä työterveyshuollon sopimuksia alueen pk-yrityksille. KymiTerveyden väelle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia ja parhaimmillaan asiakaspalvelu toimii silloin, kun ei tarvitse sairastaessa jonottaa puhelimessa saadakseen apua.

NTC:n mobiilisovellus on ollut meille erinomainen työkalu puheluiden hallinnassa ja olemmekin saaneet asiakkailta hyvää palautetta siitä, että takaisinsoitto varmistetaan tekstiviestein, mikäli asiakaspalvelijamme eivät juuri soittohetkellä pääse vastaamaan puhelimeen ja että takaisin soitetaan varmasti saman päivän aikana.

Mobiilipalvelun käyttöönotto oli helppoa ja erityisen kiitollisia olemme NTC:n väelle siitä, että olemme itsekin saaneet aina heti apua, kun sitä olemme tarvinneet. Ohjelman käyttö itsessään on yksinkertaista ja ääni- tai tekstiviestien muutoksiin liittyvissä asioissa apu ja tarvittava palvelu on ollut aina saatavilla varsin nopeasti. Voin suositella mobiilipalvelua vilpittömästi, sillä se on tehnyt puheluiden hallinnasta helpompaa ja auttaa meitä täyttämään asiakaslupauksemme huolenpidosta ja nopeasta takaisinsoitosta.

Katri Myllymäki
KymiTerveys Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top