Eläinklinikka

Länsi-Vantaan Eläinklinikka

Länsi-Vantaan Eläinklinikka on vuonna 2013 perustettu täysin kotimainen, ketjuihin kuulumaton yksityinen eläinklinikka Vantaan Myyrmäessä. Klinikalla työskentelee viisi eläinlääkäriä ja kahdeksan klinikkaeläinhoitajaa. Klinikka tarjoaa monipuolisia eläinlääkintäpalveluita pieneläimille suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Klinikka on hyvin varusteltu ja käytössä on digitaalinen röntgen, hammasröntgen, ultraääni, oma laboratorio sek äleikkaussali.

Päivät ovat usein kiireisiä, ja työn laadun vuoksi myös ennalta-arvaamattomia. Rauhallisen oloinen päivä saattaa hetkessä muuttua kiireiseksi, kun klinikalle saapuu kiireellistä hoitoa vaativa hätätapauspotilas.

Asiakaspalvelun kannalta puhelimeen vastaaminen nopeasti ja luotettavasti on erittäin tärkeää, mutta kiireisen klinikka-arjen keskellä tulee usein esiin tilanteita, jolloin puhelimeen ei päästä heti vastaamaan. Kassa-henkilö voi olla varattuna kotiuttamassa potilasta ja muu henkilökunta voi olla kiinni toimenpiteissä, esim. ottamassa verinäytettä kissasta tai leikkaustoimenpiteessä tai röntgenkuvaustoimenpiteessä, jolloin puhelimeen ei silloin voi sännätä.

Näiden tilanteiden ratkaisemiseksi otimme vuonna 2016 käyttöön Nordic Telecomin takaisinsoittopalvelun. Jos asiakkaan puheluun ei juuri sillä hetkellä pystytä vastaamaan, tallentuvat asiakkaan tiedot järjestelmäämme, jolloin hänelle voidaan soittaa takaisin heti mahdollisuuden tullen. Koska palvelu on asennettu kaikille klinikan tietokoneille ja hoitajilla on käytössään kännykät puheluiden soittamiseen, voidaan puheluita soittaa joustavasti joka puolelta klinikkaa.

Olemme olleet tyytyväisiä palveluun ja saaneet myös asiakkailtamme siitä positiivista palautetta.

Jutta Salonen
vastaava eläinlääkäri
Länsi-Vantaan Eläinklinikka

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top