Mosku & Myry – eläinlääkäriasema

Eläinlääkäriasema Mosku ja Myry perustettiin vuonna 2019 Sodankylään. Olemme Suomen pohjoisin yksityinen eläinlääkäriasema ja tarjoamme monipuoliset eläinlääkäripalvelut täydentämään Lapin harvaa kunnaneläinlääkäriverkostoa. Erityisiä osaamisalueitamme ovat pieneläinten hammashoidot, pehmytosakirurgia sekä lisääntymistiede. Lisäksi tarjoamme liikkuvan röntgenpalvelun kaikenlaisille eläimille. Ajanvarauspotilaiden lisäksi hoidamme paljon akuutteja lähetepotilaita, joten arkemme on ajoittain hyvinkin ennalta-arvaamatonta.

Työtiimimme on pieni, mutta tehokas: toimintamme pyörii yhden eläinlääkärin ja 1-2 eläintenhoitajan voimin. Pienessä porukassa ja hektisessä työtahdissa on tärkeää, että hommat hoituvat tehokkaasti. Tavoitettavuus on meille erityisen tärkeää, ja siksi halusimme puhelinrumban tueksi helppokäyttöisen takaisinsoittojärjestelmän. NTC Smart Channels on lunastanut lupauksensa alusta asti. Asiakkaat arvostavat takaisinsoittopalvelua ja soittopyyntömahdollisuutta myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Käytämme sekä tietokone- että mobiilisovellusta, joista jälkimmäinen taipuu ketterästi myös liikkuvaan praktiikkaan. Sujuvasti toimivat sovellukset auttavat meitä täyttämään palvelulupauksemme päivittäin.

NTC:n asiakaspalvelu on laadukasta ja nopeaa. Voimme lämpimästi suositella palvelua muidenkin kiireisten yritysten arkea sujuvoittamaan!

Aino-Maija Laitinen
Toimitusjohtaja, Eläinlääkäriasema Mosku ja Myry Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top