Radio Helsinki

Radio Helsinki on hyödyntänyt vuodesta 2019 lähtien NTC Smart Channels palvelua osana luovia kampanjaratkaisuja sekä myös suoraan kohderyhmältä osallistettavan palautteen keräämiseen. Käyttötapamme on ollut palvelun normaalia käyttötarkoitustaan ajatellen uniikki, kun radiokanavamme pystyy keräämään kuulijoilta aitoa palautetta ja heidän ääni saadaan kuuluviin radio-ohjelmien lähetysvirrassa.

Kuuntelijoiden puhelut saadaan helposti käsiteltyä, kun tuleviin puheluihin ei tarvitse olla jatkuvasti henkilökuntaa vastaamassa ja kuulijamme voivat jättää kilpailuosallistumisensa suoraan puhelimitse NTC palveluun. Asiakaskontaktit käsitellään NTC Smart Channels palvelun kautta ja jokaisesta kuuntelijakontaktista on saatavissa tarkat tiedot.

Palvelu vapauttaa konkreettisesti henkilöstöä muihin toimituksellisiin tehtäviin radiokanavalla. Kuuntelijoille voidaan antaa helposti esim. kampanjakohtaista tietoa ääni- ja sms-viestillä. Palvelusta lähtevää viestintää ja toimintaa hallitaan helposti palvelun pääkäyttäjäpaneelin kautta. NTC palvelusta saa myös kattavan raportoinnin ja seurannan, jolla voidaan seurata vaikkapa kampanjakohtaisia kontakteja ja yhteydenottojen merkityksiä.

NTC:n työryhmä on tuonut projektien kaikkiin vaiheisiin joustavan, asiantuntevan ja ystävällisen palvelun, jossa meitä on autettu parhaan lopputuloksen löytämiseksi.

Tommi Partanen
Creative Sales Director
Radio Helsinki

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top