RengasPark Oy

RengasPark Oy on vuonna 2016 perustettu Kangasalassa sijaitseva renkaiden ja vanteiden erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme rengashotelli- ja renkaanvaihtopalveluita sekä laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita, joista ehdotamme asiakkaillemme sopivimman vaihtoehdon.

Sesonkiaikoina puheluita tulee satoja ja puheluiden hallinnointijärjestelmä on välttämätön. Meillä oli aikaisemmin käytössä kilpailevan palveluntarjoajan applikaatio, mutta se ei toiminut luvatulla ja halutulla tavalla. Olin heti myyty ja vakuuttunut, kun kuulin Nordic Telecomin helppokäyttöisestä takaisinsoittopalvelusta, joka avulla pystymme lähettämään automaattisen tekstiviestin asiakkaalle, kun emme ehdi vastaamaan puhelimeen.

Henkilökuntamme oppi nopeasti käyttämään Nordic Telecomin Smart Channelsia ja sieltä on helppo ja nopea tarkistaa onko ohi menneisiin puheluihin soitettu jo takaisin. Asiakas voisi saada soittoja useammalta henkilöltä, jos emme näkisi, että joku toinen on jo soittanut asiakkaalle.

Asiakkaamme ei tarvitse odottaa puhelimessa, kun olemme ruuvaamassa renkaita ja emme pysty heti vastaamaan. Kerromme soittajalle ääniviestillä, että olemme varattuja ja soitamme takaisin vapauduttuamme. Asiakkaalle lähtee myös tekstiviesti, johon olemme sisällyttäneet linkin ajanvarauskalenteriin ja sitä kautta osa asiakkaista saa asiansa hoidettua. Siitä huolimatta soitamme aina takaisin ja palvelemme asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Joripekka Ekholm

RengasPark Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top