Versowood referenssi Nordic Telecom

Versowood Oy

Versowood Oy, Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Versowood on vastuullisen puukaupan ja puunjalostuksen tiennäyttäjä, joka luo puun takaa tulevia ratkaisuja 75 vuoden kokemuksella. Kotimaisena perheyrityksenä teemme työtä sydämellä, tinkimättömästi ja viimeisen päälle. Vaalimme rehellisyyttä, yhteistyötä ja
uutta luovaa ajattelua. Toimimme huomisvetoisesti, jatkuvasti kehittyen, muuttuen ja muuttaen. Uskomme tyytyväisiin asiakkaisiin ja onnellisiin työntekijöihin. Kunnia-asiamme on tarjota asiakkaille palvelua ja ratkaisuja, joita halutaan suositella eteenpäin.

Liikevaihtomme on noin 650 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää lähes 900 henkilöä 13 yksikössä Suomessa ja yhdessä yksikössä Virossa. Tuotamme vuosittain noin 1,5 miljoonaa m3 sahatavaraa. Tämän lisäksi valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten höylättyjä, maalattuja ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia sekä metsäenergiaa ja puupellettejä.

Energiatoimialamme myynti on käyttänyt NTC palvelua vuoden 2018 alusta lähtien sekä B2B- että B2C-asiakkaiden puhelujen hallintaan. Järjestelmä helpottaa työmäärän jakamista usean myyntihenkilön välillä ja antaa meille ajantasaisen seurannan ja takaisinsoiton varmistamisen niidenkin puhelujen osalta mihin emme heti ehtineet vastata. Asiakkaille tekstiviestillä lähtevä lupaus soittaa takaisin on vähentänyt asiakkaiden
uusintasoittoja ja varmasti myös kasvattanut luottamusta meidän tavoitettavuudestamme. Palvelun käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja jokainen käyttäjä näkee reaaliajassa, onko listalla yhteydenottoa odottavia asiakkaita vai onko heille jo ehditty soittaa takaisin.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä NTC- palveluun. Käytössämme on NTC Smart Channels Web-portaali ja NTC Mobile mobiilisovellus liikkuville henkilöille.

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top