Voicelink

Vuonna 2010 perustettu yritys on henkilökuntansa omistama IT- ja viestintäratkaisuihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Hoidamme asiakasyritystemme IT-ympäristön kokonaisvaltaisesti: ohjelmisto- ja laitehankinnat, asennukset, ylläpidon, teknisen tuen ja kehitystyön. Tarjoamme ratkaisuja, joihin itse luotamme. Asiakkaamme voivat siten keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen.

”Yritysten puhelinliikenteen hoidossa on käynnissä iso murros. Perinteisiä puhealustoja vaihdetaan mm. Microsoft Teamsiin. MS Teams on käytettävissä ympäri maailmaa ilman erillistä projektia. Tämä on iso ero verrattuna perinteisiin puhelinvaihdejärjestelmiin.” Kim Dannholm kertoo. ”Olemme seuranneet tiivisti, mitä viestintäratkaisujen alueella tapahtuu. Puhelinvaihteissa on tapahtumassa sama, mikä on tapahtunut monella muullakin ratkaisualueella eli pilvipohjaiset vaihtoehdot syrjäyttävät vanhemman teknologian. Meille oikea ja kustannustehokas ratkaisu oli MS Teams Puhe yhdistettynä NTC:n takaisinsoittoon”.

Havaitsimme asiakaspalvelussamme, että tarvitsemme apua vastaamattomien puheluiden hallintaan. NTC:n takaisinsoitto tukee sujuvasti Help Desk toimintojamme. Palvelu on helppokäyttöinen, raportointiominaisuudet suorastaan loistavat. Vasteajat ovat lyhentyneet ja ruuhkahuiput pystytään tunnistamaan. Asiakastyytyväisyys on parantunut informoivien tekstiviestien ja sähköpostien avulla. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hoidamme heidän asiaansa heti vapauduttuamme.

Palvelun käyttöönotto oli todella mutkatonta. Suosittelemme MS Teams Puhe + NTC yhdistelmäpakettia sen ketteryyden ansiosta.

Kim Dannholm
Senior Sales Manager
Global Voicelink Gvl Oy

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top