VST-Huolto

VST-Huolto on Tampereen Linnainmaalla toimiva nopeasti kasvanut monimerkkiautokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä ja mallisia autoja vahvalla ammattitaidolla ja hyvällä asiakaspalveluhengellä. Meiltä löytyy myös kaikki henkilö- ja pakettiautojen rengaspalvelut ja rengasmyynti First Stop Linnainmaa nimen alta.

Asiakaspalvelumme ruuhkautuu helposti asiakkaiden tavoitellessa meitä usean eri kanavan kautta. Paikanpäällä palveltavien asiakkaiden lisäksi huollolla ja rengaspalvelulla on omat puhelinnumerot, sekä web-lomake VST-Huollon sekä First Stop suomen verkkosivuilla. Tämän takia ohimenevien puheluiden määrä on ruuhka aikana suuri emmekä ehtineet vastaamaan asiakkaidemme kysyntään tarvittavan nopeassa ajassa, puhumattakaan renkaanvaihtosesongista jolloin ohimeneviä puheluita oli päivässä parhaillaan satoja.

Tähän löysimme ratkaisun NTC:n monikanavapalvelusta. Yhdessä selainkäyttöliittymässä helposti ja nopeasti hallittavissa Web-lomakkeet ja sähköpostit, joihin vastaus onnistuu sujuvasti viestiketju- mallisesti. NTC Smart Callback palvelu takaa, että jokaiseen ohivuotavaan puheluun voidaan soittaa takaisin ja lähettää sms-viesti tarvittaessa. Ohivuotavat puhelut kerääntyvät listaksi ja sieltä asiakaspalvelijamme voivat helposti merkata ja ottaa ohivuotaneen puhelun omaan käsittelyyn, jonka ansiosta toinen asiakaspalvelija huomaa, että kyseinen asiakas on jo huomioitu ja täten varmistaa, että asiakas saa haluamansa palvelun.

NTC:n monikanavapalvelu ja Smart Callback on mahdollistanut meiltä tarvittavan nopean asiaan palaamisen, että asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä ja moni asiakas on kehunut nykyistä käytäntöämme palata aina asiaan. Voimme vahvasti suositella NTC:n palveluita, jotka voi räätälöidä yrityksen tarpeisiin nähden.

VST-Huolto / First Stop Linnainmaa

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top