Kesälomakauden tiedotteet ja aikataulumuutokset – olemme apunanne!

Arvoisa asiakas,

Kesäkausi on taas käsillä ja se tuo mukanaan aikataulumuutoksia, lomakausia sekä mahdollisia muutoksia yrityksenne toiminta-aikoihin. Nyt on täydellinen aika päivittää tiedotteet ja suunnitella kesäkauden aukioloajat.

On tärkeää pitää asiakkaanne ajan tasalla mahdollisista muutoksista aukioloaikoihin tai palveluihin. Me NTC:llä haluamme varmistaa, että tiedonkulku yrityksenne ja asiakkaanne välillä on sujuvaa, ajantasaista ja ammattimaista.

Tarjoamme apua ääni- ja tekstiviestipalveluidenne päivittämiseen sekä aikaohjauksen suunnitteluun kesäkauden ajaksi. Palvelumme on käytettävissä 24/7, mikä takaa asiakkaidenne saavan ajantasaiset tiedot myös aukioloaikojenne ulkopuolella ja ruuhkatilanteissa.

Muutostöiden hinta on 119 €/h, minimiveloitus 30 minuuttia. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen kesäkauden alkamista, niin voimme yhdessä suunnitella parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksenne tarpeisiin.

Odotamme yhteydenottoanne ja toivomme teille aurinkoista kesäkauden alkua!

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top