Vahvistamme organisaatiotamme kokeneilla asiantuntijoilla.

Toimintamme muuttuessa yhä kansainvälisemmäksi, vahvistamme organisaatiotamme ja varmistamme toimintamme asiakaslähtöisyyden ja kestävän kehityksen.

Insinööri Jari Vainikka on nimitetty yhtiömme operatiiviseksi johtajaksi (COO). Jarilla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista teknologiakehityksen esimies- ja johtotehtävistä Nokia Telecommunications-, Nokia Mobile Phones- ja Nokia Technologies-yksiköissä Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi hänellä on yhtiöllemme arvokasta kokemusta startup-toiminnasta.

KTM Karl-Johan Kähkönen on kutsuttu yhtiömme talousjohtajaksi (CFO). Karl-Johan on toiminut vaativissa myynnin- ja taloushallinnon tehtävissä mm. Nokia Mobile Phonesissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Pitkäaikainen kokemus myös kasvuliiketoiminnan kehittämisestä vahvistaa yhtiömme kilpailukykyä.

Katriina Hiltunen on aloittanut asiakastoimitusten projektiassistenttina. Katriina on työskennellyt neljän vuoden ajan Elisalla. Katriinalta löytyy myös kokemusta yksityisyrittäjyydestä yhdeksän vuoden ajalta.

”Yhtiömme kasvaa, uudistuu ja toteuttaa kansainvälistymisen strategiaa. Olen erittäin iloinen saadessamme kokeneita ammattilaisia vahvistamaan toimintaamme tärkeässä muutosvaiheessa” toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen toteaa tyytyväisenä.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top