Apotrade Consulting Oy mukaan NTC:n toimintaan merkittävällä panoksella.

Apotrade Consulting Oy:n on osallistunut merkittävällä panoksella yhtiömme rahoituskierrokseen.  Toimitusjohtaja, proviisori Simo Vidgren kertoo seuranneensa yhtiömme toimintaa jo pidemmän ajan ja näkee nyt kehityksen siirtyvän uudelle tasolle. Apotrade uskoo NTC:n palvelukonseptiin ja näkee potentiaalia sekä Suomessa että ulkomailla.

”Nyt oli aika tehdä panostuksia, koska kasvu näyttää kehittyvän hyvään suuntaan. Jos asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen on toiminnan ytimessä, asiantuntijan takaisinsoittopalvelu auttaa konkretisoimaan asiakkaille annettavan lupauksen”, toteaa Simo Vidgren.

Olemme iloisia ja ylpeitä, että Apotrade on mukana yhtiössämme. Vidgrenin perheen vahva yrittäjätausta, kansainvälisyys ja pyrkimys suomalaisen osaamisen edistämiseen on merkittävää. Vidgrenin suvusta löytyy paitsi vahvaa apteekkialan osaamista, myös ansioita muilta kansainvälisiltä menestysalueilta, kuten Metsäkoneyhtiö Ponssesta.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top