Asiakaspalvelu noussut etäkaupan keskeiseksi kilpailutekijäksi

Digitalisaatio on muuttanut kuluttajien tarpeita. Pandemia on tuonut isoja muutoksia ihmisten elämään ja sitä kautta myös yleistyviin kaupankäyntitapoihin. Verkkokauppa on ottanut valtavan kehitysloikan. Tuotteiden lisäksi sieltä ostetaan myös palvelut.

Moni asia muuttuu pysyvästi ja siksi kaikkien yritysten on mukauduttava, sopeuduttava ja oltava nopeita. Etätyöhön siirtyminen, etäteknologiat ja etätuki osoittavat, kuinka nopeasti asioita voidaan tehdä totutusta poiketen, vieläpä helpolla ja aikaa säästävällä tavalla. Yksi asia kuitenkin pysyy tulevina vuosina samana – asiakaskokemuksen onnistumisen merkitys.

Asiakaspalvelun uusia trendejä ovat mm:

  1. Verkkokaupan asiakaspalvelijoista tulee yrityksen uudet kasvot
  2. Asiakaspalvelijakokemus korostuu. Asiakaspalvelija ratkaisee kysymykset ammattitaidolla.
  3. Vaikka itsepalvelu jatkaa suosionsa kasvattamista, palveluyrityksestä täytyy löytyä myös asiantuntijaverkosto. Heidät tulee myös tavoittaa tarvittaessa.
  4. Voittava tekijä on eri kanavista tulevien liidien hoitamiskyky. Kilpailun kiristyessä avuksi on valittava tarkoituksenmukaista automatiikkaa.
  5. Myyntiä tukevat työkalut nousevat tärkeään rooliin.

Meillä on ratkaisu. Voisimmeko olla myös Sinun yrityksellesi avuksi? www.nordictelecom.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top