KTM Sari Tollet on nimitetty yhtiömme uudeksi myynti- ja markkinointijohtajaksi.

Sari Tolletin on johtaa ja kehittää NTC:n myynti- ja markkinointitiimin osaamista ja kansainvälistymistä. Tollet kuuluu yhtiön johtoryhmään ja vastaa kotimaan aktiviteettien lisäksi eritoten uusien markkinoiden käynnistämisestä. Ensimmäisenä avattavat kansainväliset markkinat ovat Saksa, Espanja, Iso-Britannia ja Ruotsi.

Sari Tolletilla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Hän on toiminut vuodesta 1991 alkaen muun muassa tuote- ja kehityspäällikkönä Telecom Finlandissa, vaativissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Nokia Mobile Phonessa sekä markkinointijohtajana Suunto Oy:ssä. Lisäksi hänellä on kokemusta startup-yritysten johtotehtävistä ja itsenäisestä yrittäjyydestä.

– NTC:n palvelujen käyttö on helppoa ja pilvipalvelun käyttöönotto mutkatonta. Mitattava takaisinsoittopalvelu, helppokäyttöiset työkalut sekä ymmärrettävä palvelukonsepti parantavat asiakkaidemme päivittäistä onnistumista. Entistä parempi tavoitettavuus mahdollistaa myös myynnin kasvattamisen ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Olen hyvin innostunut tästä palvelukokonaisuudesta ja siitä, että pystymme ketterästi tarjoamaan ainutlaatuisia ratkaisuja laajoille markkinoille, toteaa Sari Tollet.

Jarkko Ruuskanen, NTC:n toimitusjohtaja ja perustaja, on erittäin tyytyväinen uuteen rekrytointiin.

– Olemme iloisia Sarin kaltaisen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen mukaantulosta nyt, kun käynnistämme kansainvälisiä markkinatoimenpiteitämme.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top