NTC-palvelut osaksi Oscar Softwaren ERP-palvelua

Tyytyväinen asiakas halusi NTC:n palvelun osaksi omaa tuotettaan

Vuoden asiakkuuden jälkeen Oscar Software Oy on ollut niin tyytyväinen Nordic TeleCom Oy:n palveluun, että se on päättänyt ottaa NTC:n palvelut jälleenmyytäväksi. Sen lisäksi, että Oscar Software jälleenmyy NTC:n palvelua, se integroi NTC:n palvelut osaksi omaa toiminnanohjausjärjestelmäänsä.

Nordic Telecomilla ollaan uudesta kumppanuudesta enemmän kuin tyytyväisiä. ”Oscar Softwarella on laaja asiakaskunta Suomessa ja Suomen ulkopuolella, joilla on monia toimipisteitä. Yrityksen ratkaisuja käyttää päivittäin noin 800 yritystä yli 10 eri maassa. Kannattavasti kasvavan Oscar Software -konsernin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella (heinä/17 – lokakuu/18) noin 11,3 M€ ja palveluksessaan heillä on yli 130 henkeä. Uskomme NTC:ssä, että Oscar Softwaren avulla saamme omaan myyntiimme reilusti lisävoimaa”, hehkuttaa NTC:n toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen.

”Plussana tässä on vielä se, että jaamme näkemyksen asiakaspalvelun tärkeydestä. Tämän vuoksi uskomme, että he onnistuvat viemään palvelumme asiakkaillensa”, lisää Ruuskanen.

Oscar Softwaren päätoimipaikka on Tampereella ja sivutoimipaikat ovat Raisiossa, Helsingissä, Kotkassa ja Mikkelissä. Lisää yrityksestä: www.oscar.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top