NTC:n ja Picten yhteistyö käynnistyi yli odotusten

Asiakaspalveluratkaisuja tarjoava Picte Oy otti portfolioonsa NTC-palvelut helmikuussa.  Picte alkoi kontaktoida yrityksiä niin menestyksekkäästi, että yritys palkkasi kahden kuukauden jälkeen eli huhtikuussa uuden myyjän tiimiinsä. Tämä uusi tiimiläinen on nyt saanut tehtäväkseen keskittyä ainoastaan NTC-palvelun jälleenmyyntiin.

NTC:n toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen tuskin malttaa peittää tyytyväisyyttään. ”Tuotteemme on todettu Picte Oy:n asiakkaiden taholta nyt hyvin toimivaksi. Palaute on ollut yksinomaan positiivista.” NTC-monikanavapalvelu takaa yritykselle, että yksikään asiakaskontakti ei mene ohi. Lisäksi palvelu kerää dataa, joka auttaa yritystä kehittämään asiakaspalveluaan. Tällä kaikella on – kuten tiedetään – suora vaikutus niin yrityksen imagoon kuin tulokseenkin.

”Picte Oy:n kanssa yhteistyö on alkanut niin mainiosti, että toukokuusta alkaen osa Picten myyjistä tulee työskentelemään saman katon alla NTC:n kanssa. Tämä vaikuttaa varmasti myös tiedonkulkuun puolin ja toisin, mikä on niin tuotekehityksen, myynnin kuin loppuasiakkaidenkin etu”, toteaa Ruuskanen.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top