Oikea viesti – oikeaan aikaan

Vaikka kevät keikkuen tulevi, on Pääsiäinen aivan nurkan takana, Vappu tuossa tuokiossa ja toukokuun juhlapäivät lähestymässä. Osa kesälomajärjestelyistä starttaa jo toukokuussa, joten kesälomien muuttuvat tarpeet kannattaa miettiä juuri nyt. Asiakastiedottaminen saadaan pienin muutoksin omaa liiketoimintaa parhaiten palvelevaksi.

Tämä on meilläkin mielessä, kun valmistaudumme palvelemaan teitä, hyvät asiakkaamme, erilaisten ääni- ja tekstiviestien muutosten sisältöjen osalta. Palvelumme toimii väsymättömänä yhteydenottojen poimijana 24/7 – yhteyttä ottavat asiakkaanne kannattaa informoida hyvin. Siten myös aukioloaikojen ulkopuolella tai satunnaisissa ruuhkatilanteissa yritystänne kontaktoivat asiakkaat ymmärtävät, kuinka palvelunne toimii.

Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, olkaa yhteydessä meihin hyvissä ajoin. Tämä säästää aikaa ja vaivaa – järjestelmämuutokset voidaan valmistella ja testata – siten uudet sisällöt käynnistyvät juuri silloin, kun ne ovat ajankohtaisia.

Muutostöiden veloitustaksa on 119 €/h, minimissään 30 minuuttia. Autamme mielellämme kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä.


Palataan asiaan,

Asiakaspalvelu

Nordic TeleCom Oy

Juvan teollisuuskatu 18, FI – 02920 ESPOO

tel: +358 9 4242 7400

aspa@nordictelecom.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top