Loma-ajan poikkeustiedotteet

Talvi lähestyy, renkaat on vaihdettu ja odotettu lomakausi häämöttää aivan tuossa tuokiossa. Tämä on meilläkin mielessä, kun valmistaudumme palvelemaan asiakkaitamme erilaisten poikkeustiedotteiden osalta. Näitähän ovat mm. muutokset ääni- ja tekstiviestien sisällössä.

Tulossa on monta omille asiakkaillenne tärkeää ajanjaksoa, kuten Black Friday kampanjaviikot, Itsenäisyyspäivän pitkä viikonloppu sekä joululoma, unohtamatta vuoden vaihteeseen ja loppiaiseen liittyviä erilaisia asiakastarpeita. Palvelumme toimii parhaimmillaan väsymättömänä yhteydenottojen poimijana 24/7. Siten myös loma-aikana yritystänne kontaktoivat asiakkaat ymmärtävät, miten tuolloin on syytä toimia.

Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kehotamme kaikkia asiakkaitamme ottamaan meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Tämä helpottaa ja tuo kustannussäästöjä molemmin puolin: NTC:n järjestelmämuutokset voidaan valmistella ja testata, näin uudet tiedotteet voidaan ottaa käyttöön silloin, kun aika on.

Kun informoit meitä ajoissa, pystymme suunnittelemaan aikataulujamme niin, että palvelumme muutostyöt olisivat teille mahdollisimman kustannustehokkaita.

Autamme mielellämme kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä.

Ystävällisin terveisin

NTC Asiakaspalvelu

puh +358 9 4242 7400

aspa@nordictelecom.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top