Missatun puhelun hintalappu

Meillä on eräs raskaan kaluston asiakas, jonka varaosien keskimääräinen hinta on 2.500 euroa. Jos tällaisen kaluston ajoneuvo pysähtyy yllättäen tien syrjään, syntyy hetkessä hätä. Apua täytyy löytää nopeasti ja parhaalta asiantuntijalta. Yhtään puhelua ei voi menettää päällekkäisyyksien vuoksi; asiakaspalvelun tai varaosamyynnin palvelumalli ei synny sattumalta, vaan älykkäisiin työkaluihin on panostettu ja niitä käytetään oikein. Tehdään siis oikeita asioita oikeaan aikaan.

Puhelu on edelleen suosituin ja nopein viestintäväline. Sen vuoksi puhelun merkitys on kaikille kauppaa käyville tahoille korvaamaton. Chat on noussut monissa yrityksissä puhelujen rinnalle kätevänä viestivälineenä ja potit mahdollistaneet, että asioita voi hoitaa 24/7. On mahtavaa, kun ostaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Palataan vielä puheluliikenteeseen. Mitä, jos puhelimeen ei ehdi vastata, kun toimitilassa on muita asiakkaita? Puhelin soi taustalla ja jännitys tiivistyy. Soittaako asiakas uudelleen, vai ehtiikö hän karata.  Soittajista tekee (myyjätahon mielestä liiankin) nopeita johtopäätöksiä – ehkä numero oli väärä tai yritys ei enää ole toiminnassa. Kenties joku muu ehtii vastata ennen pelastusyrityksiä.

Jos keskimääräinen ostoksen koko on 150 euroa, tarkoittaa 10 vastaamattoman puhelun hinta päivässä 1.500 euroa, kuukaudessa 45.000 euroa ja vuodessa 547.500 euroa. Se on jo keskisuuren yrityksen liikevaihto – tilanne on päällä myös, kun yrityksessä ei ruuhkatilanteen vuoksi vastata, puheluita ei käsitellä aukioloaikojen ulkopuolella tai loma-aikaan ei ole osattu valmistautua sopivilla apuvälineillä. Kotisivuiltamme löytyy riskilaskuri, joka laskee missattujen puheluiden hintalapun lisäksi mitä muut vastaamattomat yhteydenotot maksavat. Kannattaa testata!

NTC räätälöi asiakkailleen palvelun, joka toimii näkymättömänä kätenä, kiireapulaisena ja väsymättömänä renkinä 24/7. Palveluun saadaan tarvittaessa oma suora kiirelinja, toiminnot on mahdollista kääntää sesonkivaihteelle tai loma-asetuksille. Palvelu poimii vastaamattomien puheluiden lisäksi sähköpostit, verkkolomakkeet ja chatit. Se vapauttaa aikaa tärkeämpään, kuten liikkeessä vierailevien asiakkaiden tasokkaaseen ja kiireettömään palveluun. Se myös sitouttaa yhteyttä ottavan asiakkaan, sillä annettu palvelulupaus kannustaa odottamaan – ei enää jonotusta, ei turhautuneita asiakkaita eikä stressaantuneita asiakaspalvelijoita.

Missattuja yhteydenottoja ei enää lasketa. www.nordictelecom.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top