NTC palvelu laajenee Saksan markkinoille

Nordic Telecom Oy (NTC) on allekirjoittanut jakelutiesopimuksen Metromind GmbH:n (www.metromind.tech) kanssa Saksan markkina-avauksesta. Metromind on erikoistunut IT-ratkaisuihin ja asiantuntijapalveluihin. Sopimus käsittää yksinoikeuden palvelun myynnissä Saksan markkinalla ja jatkossa mahdollisuuden laajentua myös muille saksankielisille alueille.

Saksa on 82,5 miljoonalla asukkaallaan Keski-Euroopan runsasväkisin valtio ja yksi maailman johtavista talousalueista. Sekä Saksan väestö että kansantalous ovat EU:n jäsenmaista suurimmat. Sen ostovoimakorjattu bruttokansantuote vuonna 2018 on Kansainvälisen valuuttarahaston arvion mukaan noin 4,37 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Palvelua myydään Saksassa NTC -brändinimellä. Palvelu on helppo integroida myös osaksi CRM- ja ERP-ratkaisuja, kuten Suomessa ja Ruotsissa on jo tapahtunut.

  • Sopimus on merkittävä avaus Keski-Euroopan markkinoille. Odotuksemme yhteistyöstä ovat hyvin positiiviset ja uskomme Metromindilla olevan juuri sitä tietotaitoa, resurssointikykyä sekä paikallista jakelukokemusta, jota nyt tarvitsemme, kertoo Nordic Telecomin toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen.
  • Palvelun avulla käyttäjäyritykset voivat seurata ja analysoida asiakastyötään. Kun asiakkaat sitoutetaan paremmin, kasvattavat yritykset myös myyntiään, Ruuskanen jatkaa.

Yritykset saavat helppokäyttöiset työkalut vastaamatta jääneiden puhelujensa hallintaan ja raportointiin. Näiden avulla asiakaskokemusta voidaan parantaa ja liiketoimintaa lisätä.

  • Saksa on erittäin kilpailtu markkina-alue. Oman markkinatutkimuksemme avulla olemme kartoittaneet kohderyhmiemme asiakastarpeet ja odotamme merkittäviä avauksia, toteaa Metromind GmbH:n toimitusjohtaja Julian Grabiger.
  • Siitä huolimatta, että markkina alkaa digitalisoitua, pääosa asiakaspalvelusta tapahtuu edelleen perinteisesti puhelimen välityksellä. Esimerkiksi lääkärien vastaanotot ja pienet lääkärikeskukset palvelevat 96 prosenttisesti asiakkaitaan puhelimitse – vaativat asiakkaat ovat tottuneet tasokkaaseen palveluun. Tämän vuoksi useimmat kasvuyritykset panostavat asiakastyytyväisyyden ohessa oman palvelukykynsä kehittämiseen.

Keskeisenä missiona on kehittää asiakaspalvelun kulttuuria loppuasiakasta paremmin palvelevammaksi, kuten molemmat osapuolet yhteistuumin toteavat.Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen, Nordic Telecom Ltd, tel. +358 44 906 7402  jarkko.ruuskanen@nordictelecom.fi

Toimitusjohtaja Julian Grabiger, Metromind GmbH, tel. +49 211 9763 4970 julian.grabiger@metromind.tech

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä jo tänään ja helpota yrityksesi arkea!

Kerromme mielellämme lisää palveluratkaisuistamme. Teemme maksuttoman kartoituksen miten paljon lisämyyntiä palvelumme voisi yrityksellesi tehdä.

Scroll to Top